Minimale schadekosten

Goed voor milieu en portemonnee

Carglass® zet maximaal in op duurzaam repareren. Ons motto: herstellen als het kan, vervangen als het moet. Want herstellen is gemiddeld vijf keer goedkoper dan vervangen en tien keer beter voor het milieu. Zo houdt ú uw schadekosten onder controle en verkleinen wij onze ecologische impact.

Glasharde garanties

Onze Carglass® monteurs onderzoeken altijd of ze een voorruit kunnen herstellen. Is het sterretje kleiner dan een muntstuk van 2 euro en minstens 6 centimeter verwijderd van de rand? Dan herstelt Carglass® het in amper 45 minuten. Bovendien genieten uw klanten of bestuurders een levenslange garantie, met gratis nieuwe voorruit als de inslag tóch verder barst. Ook op vervangingen geldt deze garantie, met uitzondering van zijruiten voor het Specials-segment: onze afdeling met bijzondere expertise in beglazing van bussen, trucks, kampeerwagens, werfvoertuigen… Voor dit segment geldt de waarborg twee jaar.

Proactieve monitoring van schade-evolutie

Carglass® werkt intensief samen met verzekeringsmaatschappijen, lease- en vlootbedrijven. Samen promoten en stimuleren we voorruitherstelling. Ook uw gegevens dragen bij tot analysemateriaal om toekomstige schadekosten te voorspellen én te beperken.

Preventieve wagenparkinspecties

Carglass® ontwikkelde een applicatie die de noodzakelijke stappen bij een wagenparkinspectie automatiseert. Na de inspectie ontvangt u als vlootbeheerder een helder overzicht van de uitgevoerde controles én de besparingen die u daarmee realiseert.