Eigen, gespecialiseerde medewerkers

Uniforme kwaliteit

Het Carglass® netwerk heeft uitsluitend eigen vestigingen en personeel – uw beste waarborg voor een uniforme service en kwaliteit. Zo beleven uw klanten altijd en overal de unieke Carglass® ervaring.

Gespecialiseerde kennis

Dé voorwaarde voor onze levenslange garantie? Grondig opgeleid personeel! Onze medewerkers volgen een intensieve opleiding en bijscholingen in ons eigen trainingscentrum. Ze leren er deskundig ruiten herstellen en vervangen. Van alle automerken en -modellen, nog vóór ze op de markt zijn.

Klantgerichte opleidingen

Het Learning & Development Center van Carglass® is het grootste van zijn soort in Europa. We organiseren er liefst 3000 opleidingen per jaar, voor meer dan 750 medewerkers. Technisch en administratief, commercieel en leidinggevend – ál onze werknemers zijn getraind om de verwachtingen van uw klanten/bestuurders te overtreffen.

Internationale erkenning

Om de twee jaar organiseert Belron® een internationale wedstrijd voor autoruitenmonteurs. De uitdaging: snel en volgens de regels van de kunst autoruiten herstellen en vervangen. Carglass® Belux werd al vijf keer tot wereldkampioen gekroond – een mooie erkenning van onze kennis en kunde. En van de aandacht die we besteden aan een consistente kwaliteit en dienstverlening. Daarvan plukken úw klanten/bestuurders de vruchten.