Uw klanten, onze zorg

Inzicht in klanttevredenheid

Dertig jaar toewijding en knowhow, dat schatten onze klanten naar waarde. Met uitstekende beoordelingen. Daar willen we u, als partner-doorverwijzer, van laten meegenieten. Op onze reviewspagina stellen uw klanten in een oogopslag vast dat u hen goede raad gaf. Wilt u weten hoe tevreden úw klanten zijn over Carglass®? Vraag dan aan uw Sales Consultant om uw persoonlijke statistieken te isoleren uit ons onderzoek.

Objectief en transparant onderzoek

Alle klanten die bij Carglass® aankloppen met glasschade, ontvangen een tevredenheidsenquête met een onlinevragenlijst. De enquêtes worden uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Qualtrics LLC, dat jaarlijks gemiddeld 50.000 ingevulde Carglass® enquêtes verwerkt.

Echte getuigenissen

Onze klanten beoordelen ons met sterren en vrije tekst waarin ze álles kwijt kunnen over hun Carglass® ervaring. De resultaten staan online. Zo weten uw klanten vooraf waar ze aan toe zijn. Vertel hen gerust dat ze op twee oren kunnen slapen als ze voor ons kiezen: onze klanttevredenheidsscore bedraagt meer dan 98 procent!

 

 

 

Beste Carglassmedewerk(st)er,

mensen kruipen vaak in hun pen om hun beklag te doen over ervaringen die zij als negatief ervoeren … op vakantie, op restaurant, in een winkel, na een scheef gelopen aanneming … en vaak is de dan geuite kritiek niet onterecht.

Welnu, ik ben nu even aan de computer gaan zitten met het omgekeerde doel, dit wil zeggen om jullie te feliciteren met jullie vriendelijke, efficiënte en super professionele aanpak. Van de eerste seconde tot en met de afhandeling verliep alles perfect … bovendien zijn jullie presentatie en documentatie en de netheid van de gebouwen een voorbeeld voor hoe het eigenlijk altijd en overal zou moeten, maarhelaas bijna nooit is !

Een superdik compliment dus van een enthousiast tevreden (en nochtans over het
algemeen erg kritische) klant !

Johan C. Uit Gent

 

Afgelopen zaterdagavond sneuvelde de achterruit van onze Mercedes.

We zijn dezelfde nacht om 3.30uur nog in Carglass Oostende verder geholpen door een vriendelijke medewerker!

KLASSE!

Met dank voor de hele goede en supersnelle service.

Katrien, Eddy uit Hasselt