Experts in carrosserie

Met 25 jaar ervaring en de nieuwste technieken is Carglass® Carrosserie hét carrosserieherstellingsbedrijf voor uw auto. We pakken schade aan uw auto doeltreffend en duurzaam aan. Onze missie? U snel weer de baan op sturen met een auto die als nieuw is. Zes redenen om voor Carglass® Carrosserie te kiezen!

1. Kleine en grote schade

We helpen uw klant zo snel mogelijk weer op weg, zowel voor herstelling van grote als van kleine schade. Uw klanten kunnen snel terecht in een van onze 17 Carglass Carrosserie Service Centers.

2. Altijd garantie

We repareren met de nieuwste technologie. En uw klant krijgt altijd garantie:
  • grote schade: 2 jaar op basis van het Eurogarant-label
  • kleine schade: levenslange garantie

3. Altijd mobiel

Een herstelling in uw Carglass® Carrosserie neemt maar een paar uur in beslag. Toch hoeft uw klant niet per se te blijven wachten: met een van onze fietsen trekt u er zo op uit. Grotere herstellingen bij Carglass® Carrosserie hebben wat meer tijd nodig. Maar wees gerust: uw klant geraakt altijd op zijn of haar bestemming dankzij onze vervangwagens.

4. Altijd in uw buurt

Met 17 Carglass® Carrosserie-centers, is er altijd wel een herstelpunt in uw buurt.

5. Label Duurzaam Repareren

Carglass® Carrosserie geeft om het milieu. Daarom doen we er alles aan om zo groen mogelijk te herstellen. Die inspanningen lonen: we kregen als eerste grote netwerk in België het label Duurzaam Repareren.

6. 25 jaar ervaring

Uw auto is bij Carglass® Carrosserie in deskundige handen – we hebben niet voor niets al 25 jaar ervaring. U bent zeker van de efficiëntste technieken en de nieuwste technologie. Ontdek onze methodes.