Carrosserie

Carglass® helpt uw klanten nu ook verder indien zij carrosserieschade hebben opgelopen.

 

Carglass® Carrosserie: gezwinde service

Prijkt er alleen een kleine kras in uw wagen? Of wilt u gewoon uw koplampen laten polieren? Dergelijke kleine herstellingen voeren wij in een wip uit in een Carglass® Carrosserie vestiging. Op een duurzame, snelle én goedkopere manier. Uw wachttijd brengt u trouwens in opperbeste sfeer door: met lekker verse koffie, gratis wifi en kranten. Of spring op een van onze leenfietsen, om boodschappen te doen of even uit te waaien. Zo vliegt de tijd!

Herstelling én vervanging

Carglass® Carrosserie pakt elke herstelling zo duurzaam mogelijk aan. Valt een deuk of kras te herstellen zonder dat we een nieuw onderdeel moeten laten aanrukken? Dan kiezen we resoluut voor herstelling. Moet een volledige plaat uit uw koetswerk worden vervangen? Dan kunnen u en uw klant rekenen op onze uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen.

bumper auto herstellen

Volgens de instructies van de constructeur

Het Carglass® Carrosserie-personeel weet exact hoe het uw wagen of die van uw klant moet behandelen. Wij kennen voor elk merk en elk model de specifieke vereisten. En garanderen u dus dat de herstelling of vervanging volgens de originele norm gebeurt.

Ongeval gehad? Wij helpen u bij de afhandeling

Was uw wagen bij een ongeval betrokken? Geen zorgen, wij helpen u ook bij de administratieve kant van het verhaal en geven waar nodig advies aan zowel u als uw klant.

Garantie

Carglass® Carrosserie is overtuigd van de expertise van zijn medewerkers. Zó overtuigd dat wij twee jaar garantie bieden op grote herstellingen en levenslange garantie op kleine herstellingen.