Over de grenzen heen: unieke Europese service voor Carglass® klanten

Uw klanten en bestuurders kiezen dit jaar voor een staycation of nemen de auto om naar hun vakantieland te reizen. Zomerse omstandigheden verhogen de kans op glasbreuk. Gelukkig is Carglass® nagenoeg overal in Europa aanwezig om hulp te bieden.

Onze International Service Procedure maakt de service en de derde-betalersregeling van Carglass® Europees. Wat houdt dat in voor uw klanten en bestuurders?

Hulp in eigen taal

Via het Europese gratis nummer komt de klant terecht in het Belgische Contact Center. (Best is het gratis nummer te bellen vanaf een vaste lijn, om te vermijden dat lokale operators kosten aanrekenen of het nummer blokkeren voor mobiele oproepen.)

Een medewerker van het Contact Center helpt de klant in zijn eigen taal, stelt het dossier op, geeft alle informatie door aan het buitenlandse Service Center en regelt alle kosten bij glasbreukdekking. 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Ook op feestdagen.

Glasbreukverzekerde hoeft niets te betalen

Als de klant een glasbreukverzekering heeft of omnium verzekerd is factureert Carglass® rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij.

In 21 Europese landen + Marokko en Turkije

De International Service Procedure met de derde-betalersregeling is van toepassing binnen de kantooruren in heel wat populaire vakantielanden: Denemarken, Duitsland, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Marokko, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Servië, Slovenië, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Preventiemaatregelen Covid-19

In al onze Service Centers in alle landen waar Carglass® of Belron® actief zijn passen we actief de voorgeschreven coronamaatregelen toe. Ook de Touchpoint Cleaning procedure is overal opgenomen in de kwaliteitshandboeken.

ActieTip

Carglass® deelt reiskaartjes uit.
Handige infokaartjes met het Europese gratis nummer en informatie over onze internationale service. Vraag ze gratis aan voor uw klanten die naar het buitenland vertrekken.

1 juli 2020