Carglass® bij 1% best scorende bedrijven wereldwijd

Ecovadis is een kwaliteitslabel voor duurzaam en sociaal beleid in de productieketen. We kregen de resultaten binnen van de onafhankelijke milieuaudit die zij uitvoerden bij Carglass®. We behaalden de 'Platinum Rating' en behoren daarmee bij de 1% best scorende bedrijven die Ecovadis wereldwijd onder de loep nam.
Ecovadis20kwaliteitslabel

De audit vond plaats in december 2020 en januari 2021. Ook in 2014, 2016 en 2019 waren we al bij de besten van de klas met telkens Goud op het rapport. Dit jaar behaalden we Platinum! Binnen de Belron Groep mogen we ons de allerbeste noemen. En van de 30.000 audits die Ecovadis jaarlijks over de hele wereld uitvoert zitten we in de top 300.

Ecovadis kwaliteitslabel

Grootste onderscheiding cum laude voor 'Milieu'

Met 74% als algemeen resultaat behalen we een mooie onderscheiding. Ook voor Arbeids- en mensenrechten, Ethiek en Duurzame inkoop slagen we met onderscheiding (telkens 70%). Bijzonder fier zijn we op onze milieuprestatie: 90%!

Extra troef voor onze partners

Jos Jorissen, Key account manager bij Carglass® voor onder meer AXA Insurance: "AXA hecht groot belang aan duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid en verwacht dat ook van zijn partners. Carglass® focust continu op milieu, ethiek en duurzame inkoop, ook om ons partnership met de verzekeraars verder te verankeren. We zijn dan ook uitermate trots dat we het Platinum label van Ecovadis behaalden."

25 juni 2021